Thursday, July 17, 2008

I'm out

Traiesc in Constanta de 25 de ani de cand m-am nascut. Facultatea e “has been”. Urmatorul nivel e sa imi gasesc un job. Flavius nu traieste cu surogate. El e un om responsabil la fel ca parintii sai, la fel ca societatea in care traieste si care l-a adoptat. Primarul e un om bun. A vopsit stalpii de pe strada lui in galben si strazile sunt asfaltate si curate pentru ca eu, Flavius, sa pot dormi oricand pe ele si sa recunosc drumul spre casa.
Flavius se gandeste ce sa faca, in camera sa...
- Azi voi fuma!
Ruleaza si trage cu sete din tigara.
In Constanta lumea se plimba pe strazi. Flavius ii urmareste fericit de pe o banca. Flavius rade impreuna cu prietenii sai imaginari. Un gardian public trece.
- Hei, prietene, crezi ca poti sa imi spui unde e o posta? Sunt nou in orasul asta.
Nu primesc nici un raspuns.
O doamna trecuta bine de 40 de ani, dar inca sustinandu-si alura temperamentala trece prin fata mea. Am observat-o de cand a intrat in parc si privirile ni s-au intalnit. Poarta insa ochelari de soare si cinstea ii ramane astfel nestirbita. In mod sigur trage pe nas si are pupilele cat cartofii.
- Doamna, credeti ca ma puteti ajuta cu o posta? Sunt nou in orasul asta si nimeni nu ma ajuta.
Sunt constient ca la ora doua dupa-amiaza doar elevii, pensionarii si trantorii vor intra in raza mea vizuala pe urmatoarele ore, din cauza aceasta sunt putin contrariat si placut impresionat de aparitia doamnei elegante si cu pofta de viata. Azi o sa o pun in mod sigur. Trebuie doar un pretext pentru a intra in vorba cu ea si in rest totul o sa decurga fara nici un fel de incidente.
- Am o scrisoare care trebuie sa ajunga urgent undeva.
- Va pot conduce la posta, chiar merg in directia ei, a spus starul meu porno.
Flavius merge gandindu-se la un blowjob de zile mari - fagasul normal pe care au luat-o lucrurile si spre care se indreapta impreuna cu cei patruzeci de ani de dorinta de langa el.
- Stiti e o scrisoare catre prietena mea. E plecata in Maroc pentru doua saptamani. M-a chemat totusi in Constanta si acum trebuie sa ii scriu sa o intreb cand se intoarce, inventez pe loc, vorbind in nestire.
- Dar tinere, o scrisoare o sa ajunga foarte greu. Ai putea sa vii la mine acasa sa ii dai un telefon, daca stii numarul din Maroc.
Ajungem in apartamentul ei. Formez la intamplare, in timp ce privesc fundul bine facut al doamnei, dresurile negre ce contrasteaza placut cu pielea alba. Imi pregateste o limonada.
- Nu raspunde. Ce as putea face?
- Acum nu mai poti sa faci nimic. Trebuie sa o astepti in Constanta. Am ceva care merge cu limonada.
Doamna scoate un gram de ketamina pe care il prizeaza impreuna cu Flavius. Sunt fericiti amandoi si ea se apuca pe tacute sa ii faca un blowjob de zile mari. Dupa doua ore limonada e terminata si si-au povestit foarte multe lucruri fara sa se auda prea multe cuvinte.
- Cred ca trebuie sa pleci. Sotul meu trebuie sa vina. Daca mai vrei sa prizam, vino la mine la cabinet. Sunt doctorita. Azi cand ne-am intalnit tocmai imi faceam plimbarea. Urasc sa stau high intre patru pereti. Am o singura rugaminte insa: sa iti faci programare!
Iau cartea de vizita si ma indrept catre iesire:
- Sotul dumneavoastra e un barbat norocos!

No comments: